Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• AAAA НЕ!!!!
    Измих си колата, после 5 дена се скъса да вали...сега казаха 20 дена жеги, пек и пот....снощи си измих повторно колата...ако сега завали, ще посегна на живота, на Емо Чолаков!!!!
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Докато си бачках на морето и се заговорих с 1 клиент и се оказа ,че човека има 156 1.8 ТС , та той ми каза доста интересен цитат :

Каква била приликата между ромите и Алфа Ромео?
      Че и двете не боледуват, а направо умират ...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Ти па му кажи, че живота на Алфа Ромео е бурен, но кратък
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
          Докато си бачках на морето и се заговорих с 1 клиент и се оказа ,че човека има 156 1.8 ТС , та той ми каза доста интересен цитат :

Това е всеизвестно за Форд, не за Алфа...

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
            Докато си бачках на морето и се заговорих с 1 клиент и се оказа ,че човека има 156 1.8 ТС , та той ми каза доста интересен цитат :

Тва е лаф за Форд и допълнение е ,че и Ромите и дизеловите Фордове не работат през зимата и т.н.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• аз имах форд и сега е най-хубавия форд - продаденият.и като на всеки форд предното стъкло си беше доста голямо , та да се вижда добре идиота, който си го е купил.
              ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• И аз преди време карах форд..
                Колегите ме питаха знам ли защо са направили форд; отговора е: за да има по-скапана кола от опел!
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

• Имах един колега, който караше някакъв изгнил ескорт и се шегуваше, че много се притеснявал като го паркира близо до някой контейнер, защото можело да помислят, че го е изхвърлил и да го отнесат като почистват контейнера

Comment

• Аз да си кажа, значи направихме нова социална мрежа и бях сигурен, че ще имам мнооооого голяма подкрепа от колегите. За съжеление обаче не се получи така. Лошото в случая е, че се кълнях за голяма подкрепа оттук и сега ми викат, че Алфистите сме били много несериозни, а аз знам че не е така. Лично съм се убедил в колегиалността на доста колеги... Май се отконих от темата... Щот съм пиян сигурно...
                    Та мисълта ми е, ако може, ударете по едно рамо за сайта. Още е бета версия с бъгове, но пък има музики и други изненади. Около септември се надяваме да стартираме официално.
                    Ми наздраве и приятен уикенд!!!
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• скукаа....отново....

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Да е*а и гадните виещи котки...само да стане светло...ще бъдат брутално наказани....

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Да е*а и гадните виещи котки...само да стане светло...ще бъдат брутално наказани....
                          Пусни климатика и затвори прозореца...
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                          Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                          http://www.family-sozopol.com/

Comment

• Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
                            Пусни климатика и затвори прозореца...
                            Да и после цял живот на Артростоп...

OEM & Ventura Garage

Comment

• Винаги, когато пътувам на почивка с колата ми, настроението ми се разваля от скапаните ни пътища. Прибирам се от моренце щатлив и доволен от приятните дни и... дупки, скапани пътища и ремонти през пръсти
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Гледам как са ги нападнали модераторите в форума,стана ми жал направо,и те са хора а или....

Comment

Working...
                                X